Nissan представив новий рамний позашляховик Nissan X-Terra (Фото)

Автокомпанія Nissan презентувала новий рамний всюдихід X-Terra для ринку близькосхідних країн. Семимісний позашляховик, створений на основі пікапа Navara, відрізняється від Nissan Terra екстер’єр, новий інтер’єр і всього лише один мотор.

Новий Ніссан X-Терра з’явиться на ринку країн Близького і Середнього Сходу вже в грудні. Чи буде він представлений на інших ринках і його ціна, поки не повідомляється. Новий позашляховик відрізняється від попереднього покоління Терри оновленим дизайном кузова.

Стиль передньої частини рамного позашляховика з класичною решіткою радіатора взятою від недавно оновленого Patrol. Машина отримала посилений масивний бампер, а також нові головні Led-фари з C-подібними підфарниками. Кузов позашляховика може бути пофарбований в 7 кольорів. Інтер’єр Ніссан X-Терра також грунтовно змінився.

Салон 7-ми місцевого позашляховика зроблений в стилі кросоверів бренду. У нього з’явилися нові крісла з обробкою в чорних і світло-сірих тонах. Задні ряди сидінь розташовані вище, щоб забезпечити кращий огляд сидить на них пасажирам. До того ж, позашляховик оснащений цифровою приборкою, 9-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також 11-дюймовим екраном для пасажирів задніх крісел.

Від Навара новий X-Терра успадкував трьохспицеве кермо і роздільні USB-порти. У топової версії є нові системи автоматичного гальмування, контролю виїзду зі смуги, контролю «сліпих зон». Під капотом позашляховика знаходиться 2,5-літровий 4-циліндровий бензомотор з віддачею 165 кінських сил і 241 Нм, який працює в тандемі з семідіапазонним АКПП.

All-New Nissan X-Terra 2021 Joins Middle East SUV Lineup