Volkswagen презентував новий великий седан (ФОТО)

Спеціально для китайського ринку Volkswagen створив повнорозмірний седан Phideon, пише auto.mail.ru.

П’ятиметровий Phideon нагадує великий «Пассат» і замінить Phaeton. На жаль, і в Європі, і в США останній відверто провалився, тому єдиним ринком, де спочатку буде представлений «Фідеон», стане Китай.

На ринку Піднебесної продажі стартують восени, до того ж позиціонується новинка досить неоднозначно: це «чотирьохдверне спортивне купе», як називають машину маркетологи, створено одночасно і для спортивного водіння, і для комфортного пересування на задньому кріслі – остання теза, зрозуміло, передбачає наявність персонального водія.

На жаль, більше ніякої конкретики Volkswagen не повідомляє. Однак раніше стало відомо, що під капотом «Фідеона» може бути встановлений 3,0-літровий турбомотор V6 потужністю 300 к.с. або більш скромна 2,0-літрова турбочетвірка.

Оскільки новий великий «Фольксваген» носить статус флагманської моделі, його творці не поскупилися на відповідні опції. У список оснащення входять пневмопідвіска, адаптивний круїз-контроль, проекційний екран, сучасний мультимедійний комплекс і безліч електронних помічників, включаючи системи виявлення пішоходів і запобігання зіткнень. Крім того, в салоні є триколірне підсвічування, а також масивні крісла.