Mercedes-Benz готує новий C-Class: відома дата дебюту (Фото)

Німецький автовиробник завершує підготовку до дебюту Mercedes-Benz C-класу 2022 року, і це, схоже, відбудеться раніше, ніж припускали деякі.

Абсолютно нові конкуренти BMW 3-Series і Audi A4 дебютують в кінці цього місяця, імовірно, 23 лютого. Седан і універсал C-Class, як очікується, першими надійдуть у продаж, а потім, можливо, в кінці цього або в першій половині 2022 року до них приєднаються купе і кабріолет. Коли у дилерів з’явиться позашляховик, поки неясно.

Всі моделі C-класу будуть мати багато спільних деталей дизайну, які можна побачити на більших варіантах E-Class і S-Class. Це будуть більш незграбні освітлювальні прилади, нова інформаційно-розважальна система MBUX в портретному стилі, яка додасть салону сучасний вигляд поряд з окремою цифровою панеллю приладів. Загальний дизайн інтер’єру буде схожий на флагманський седан компанії і, у всякому разі, повинен бути одним з найкрасивіших в своєму сегменті.

Лінійка двигунів буде сильно переглянута, і майже кожен силовий агрегат отримає підтримку у вигляді м’якого гібрида, за винятком, очевидно, повних гібридних версій. Вважається, що AMG, яка очолює лінійку, відмовиться від Twin Turbo V8 нинішнього покоління на користь або шестициліндрового агрегата, або 2,0-літрового чотирициліндрового двигуна з нової лінійки AMG 45, адаптованого до майбутнього C63 з електрифікацією, так що буде дуже цікаво дізнатися, що живитиме наступного конкурента BMW M3.


Не пропустіть