Перші фотографії Audi Q5 E-Tron з’явилися в Мережі

У Volkswagen Group повним ходом здійснюють розробку електромобілів. Це характерно для основного бренду Volkswagen і преміальної марки Audi.

Нещодавно автовиробник представив E-Tron GT. Тепер компанія зосередилася на лінійці з нульовим рівнем викидів. Пакет шпигунських фотографій, зроблених раніше в березні, підтвердив, що Q4 E-Tron і Q4 Sportback E-Tron є не єдиними електричними позашляховиками, над якими в даний час працює Audi.

Фотошпигуни змогли зловити в свої об’єктиви тестований прототип Q5 E-Tron з серійним кузовом і без підроблених камуфляжних панелей. Модель стане однією з перших VAG, в якій буде використовуватися електрична система Premium Platform Electric (PPE), призначена для електромобілів середнього і більшого розміру.

Q5 E-Tron може отримати розширені функції, такі як адаптивна пневматична підвіска, векторизація крутного моменту і рульове управління задніми колесами. Передбачається, що версії з одним і двома двигунами знаходяться в стадії розробки, при цьому базові моделі засновані на конфігурації із заднім приводом. Модель повинна надійти в продаж в наступному році.