Subaru підготувала нову версію Outback для сурового бездоріжжя (Фото)

У передостанній день березня японська компанія покаже нову модель. Нею стане позашляхова версія універсалу Outback. Це буде зовсім інша модифікація автомобіля, яка отримає назву Wilderness Edition. За даними зарубіжної преси, «Оутбек» ​​стане першою моделлю в цій лінійці, в майбутньому версію Wilderness Edition отримають і інші автомобілі Subaru.

Від звичайного універсала, дану модифікацію відрізнятимуть злегка змінена зовнішність і ряд технічних характеристик. Це в першу чергу, вдосконалена підвіска і збільшений дорожній просвіт. Раніше в мережі з’являлися «шпигунські» фотографії, зроблені під час дорожніх випробувань новинки. Тепер компанія анонсували вседорожник в своїх соціальних мережах. Ось тільки автомобіля цілком не показали. Але з того, що відомо, можна зробити висновок, що Subaru Outback Wilderness Edition отримає захисні бампери, нові позашляхові шини і пластиковий захист по кузову.

Що стосується моторної гами, то тут змін не передбачається. Автомобіль отримає знайомі 2,4-літровий турбомотор потужністю 262 кінські сили, а також чотирициліндровий 185-сильний агрегат об’ємом 2,5 літра. В якості трансмісії для обох двигунів передбачений восьмиступінчастою «варіатор». Привід буде повний.