Geely показала потужний семимісний кросовер-флагман на базі Volvo (Фото)

Xingyue L в дорогій версії отримає турбомотор і повний привід.

На автосалоні в Шанхаї, який відкриє свої двері 19 квітня, широкому загалу представлять новинку від китайської компанії Geely. Мова йде про флагманський кросовері Xingyue L, який розроблявся на модульній платформі CMA (Compact Modular Architecture) від дочірньої марки Volvo.

Габарити авто складають 4770 х 1895 х 1689 мм при відстані між осями в 2845 мм. Його фотографії опублікувала китайська компанія.

У базовій комплектації новинка отримає дволітровий бензиновий турбодвигун від Volvo. Його потужність складе 218 кінських сил, поєднуватися він буде з семиступінчастою КПП-роботом і переднім приводом.

У дорожчій версії споживачеві запропонують 238-сильний мотор в поєднанні з восьмиступінчастою “автоматом” і повним приводом. Такий автомобіль буде здатний розігнатися до 100 км/год за 7,7 секунди.

У салоні автолюбителів чекає трьохзонний екран-панель: перша його частина відповідає за прилади, друга являє собою мультимедійну систему, а третя відведена для переднього пасажира. Також автомобіль оснастять камерами кругового огляду, інтелектуальним круїз-контролем, системою запобігання зіткнень.