Представлений Cadillac Escalade ESV, зроблений для Кім Кардашьян (Фото)

Майстерня Platinum Motorsport підготувала спеціальний Escalade для фотомоделі і актриси Кім Кардашьян.

Фахівці каліфорнійської майстерні Platinum Motorsport опублікували знімки позашляховика Escalade ESV підготовленого спеціально для Кім Кардашьян. Кузов автомобіля пофарбовано в унікальний відтінок KK Silver, а зовнішність підкреслюють 26-дюймові колісні диски в стилі ретро.

Представники ательє досить скупо описали процес кастомізації позашляховика. Відомо, що був використаний подовжений Escalade ESV нового покоління і спеціально для зірки автомобіль був занижений, а задня півсфера затоновані. Судячи з чорної решітки радіатора, була використана модифікація Sport, але оскільки машину повністю перефарбували, судити про донора складно.

Відтінок KK Silver названий на честь Кім Кардашьян і нагадує фарбу полірований алюміній. В цей же колір пофарбовані і 26-дюймові колісні диски з десятьма короткими спицями. Найімовірніше, ательє попрацювало і над інтер’єром автомобіля, але на жаль, ніяких даних представники майстерні не розкрили.

Про технічні доопрацювання Cadillac Escalade ESV також немає інформації. Найімовірніше під капотом залишився штатний 6,2-літровий 426-сильний бензиновий V8 з обертовим моментом 623 Нм в поєднанні з 10-ступінчастою АКПП і системою повного приводу.