Гіперкар Mercedes-AMG One помітили на тестах (Фото)

Mercedes-AMG кілька років працював над гіперкаром, проект, який вже був багатообіцяючим. Екстремальний «німець», приправлений технологією F1, був помічений на Нюрбургринзі.

Mercedes-AMG працює над плагін-гібридним гіперкаром, який отримає дуже обмежену версію CLK-GTR, призначену для доріг громадського користування. В кінці 2017 року Mercedes-AMG продемонстрував Project One на виставці IAA у Франкфурті, прототип гіперкара, який не з’явився на ринку навіть 3 роки по тому.

Компанії з Аффальтербаха, мабуть, непросто дістався проект One. Повідомляється, що автомобіль затримується на деякий час через труднощі з установкою двигуна і його ефективним охолодженням. Mercedes-AMG One не просто оснащений бензиновим мотором, до якого підключений електродвигун. Ні, німецька «технічна бомба» отримує 1,6-літровий двигун V6, обмежувач оборотів якого спрацьовує тільки при 11000 об/хв. Двигун створений на основі знаменитого джерела живлення Формули 1, з’єднаний не менше ніж з чотирма електромоторами, які повинні довести потужність як мінімум до 1000 к.с.

Замаскований One на цих фотографіях виглядає в цілому ідентичним концептуальній версії, що дебютувала в кінці 2017 року. Задні ліхтарі, звичайно, не є серійними. На жаль для тих, хто готовий придбати новинку, все 275 одиниць, які будуть побудовані, кожна за стартовою ціною близько 2,7 мільйона євро, вже продані.