Стартували продажі бюджетної і преміальної версії Volkswagen ID.Buzz Cargo (Фото)

Електричний Volkswagen ID.Buzz Cargo тимчасово пропонується за значно зниженою ціною. Комерційна версія ID.Buzz пропонується майже на 6 000 євро меншою вартістю, ніж раніше. До цього моменту в Європі можна було замовити тільки одну версію ID.Buzz Cargo, яка коштує 49250 євро без ПДВ і BPM. Тепер Volkswagen пропонує дві нові спеціальні версії: Economy Business та Bulli Edition. Новинки доступні для замовлення до кінця вересня, після чого зникнуть із асортименту.

Версія Volkswagen ID.Buzz Cargo Economy Business має ту ж батарею на 77 кВт-год та електродвигун потужністю 204 к.с., що і стандартна версія Cargo, забезпечуючи запас ходу 422 кілометри. Однак вартість цієї версії починається від 43 500 євро. За цю низьку ціну доведеться відмовитися від деяких зручностей: бампери не пофарбовані в колір кузова, сталеві колеса 18 дюймів без ковпаків, відсутні підігрів передніх сидінь і датчик дощу.

Версія Bulli Edition коштує 49 990 євро і пропонує більше комфорту і стилю: бічні дзеркала, що електрично складаються, чорні корпуси дзеркал, ручки в колір кузова, звукоізолююче і підігрівається лобове скло, світлодіодні матричні фари, автоматичне дальнє світло, поворотний світло, світлодіодна смуга між фарами та дзеркала з проекцією логотипу VW на землю. Крім того, доступні фарба металік, шкіряне кермо, камера заднього виду, система Travel Assist та датчик сліпих зон. Додатково Bulli Edition включає алюмінієві педалі, 19-дюймові колісні легкосплавні диски, індукційний зарядний пристрій, радіо DAB+ і підігрів форсунок омивача.