Показали новий Land Cruiser 300 в чорному, сріблястому і бордовому кольорах (Фото)

Завдяки зливу минулого тижня дизайн нового покоління позашляховика Land Cruiser 300 більше не є секретом. Однак до сьогоднішнього дня автомобілі, зняті фотошпигунами, були пофарбовані виключно в білий колір кузова. Напередодні «товарні» позашляховики знову сфотографували на стоянці заводу в Японії, але тепер в об’єктиви потрапили машини в чорному, сріблястому і бордовому кольорах.

Офіційна прем’єра нової генерації Toyota Land Cruiser 300 має відбутися в найближчі кілька тижнів. Зі зміною поколінь автомобіль збереже окрему лонжеронну раму.

Позашляховик збереже загальні обриси кузова, але отримає невеликі зміни: капот стане більш рельєфним, до радіаторної решітки додадуться горизонтальні планки, а світлодіодна оптика стане більш звуженою.

Зміни в моторному лінійці будуть включати в себе заміну 4,6-літрового бензинового V8 на гібридний силовий агрегат на базі 3,5-літрового V6. Його потужність складе 299 кінських сил і 356 Нм. Ще близько 180 «сил» додасть електромотор.

В якості альтернативи запропонують 3,5-літровий V6 серії V35A-FTS потужністю 415 к.с., яким зараз комплектують люксовий седан LS 500. Також подейкують про 3,3-літровому турбодизелі, віддача якого поки невідома.