Honda показала новий бюджетний семимісний кросовер (Фото)

Honda показала, як буде виглядати новий бюджетний семимісний кросовер, який прийде на зміну BR-V. Наступник компактної моделі розкритий у вигляді шоу-кара N7X, але цей статус не повинен бентежити – футуристичних деталей в концепті не помічено, а значить серійна версія виявиться зовні майже такою же.

Концепт Honda N7X демонструє зовнішність недорогого компактного кросовера для Південно-Східної Азії. Назва прототипу натякає на збереження трьохрядного семимісного салону, але інтер’єр поки не показаний – оздоблення салону напевно стане предметом тизерів.

Наступник Honda BR-V відмовиться від кузова типу компактвен на користь традиційного форм-фактора кросовера. Концепт з повністю світлодіодною оптикою і великими легкосплавними колесами натякає на гідне оснащення топ-версій, хоча базові моделі виявляться простішими.

Про технічну начинку нової семимістної Honda офіційної інформації немає, але можна очікувати збереження передньопривідною платформи і 1,5-літрового 122-сильного бензинового двигуна. Ймовірно, покупцям запропонують вибирати тільки коробку передач – можна буде залишити 6-швидкісну «механіку» або доплатити за варіатор.

Прем’єра серійної версії наступника Honda BR-V напевно відбудеться до кінця року, а першим ринком для моделі буде Індонезія. В майбутньому семимісний кросовер з’явиться в інших країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону.