Компанія Great Wall представила серійний кросовер Wey Latte (Фото)

В якості концепту автомобіль показали навесні нинішнього року. Відзначимо, що покупцям буде доступна тільки версія з гібридною силовою установкою.

Китайський концерн Great Wall провів презентацію свого нового кросовера під назвою Wey Latte. Відзначимо, що продаватися новий автомобіль буде на авторинку Китаю, а старт продажів намічений вже на осінь нинішнього року.

Завдяки новій платформі з’явилася можливість використовувати гібридний мотор, що і було зроблено – в якості силової установки вибрали гібрид на базі 1,5-літрового турбомотора. Загальна потужність склала 238 к.с. У тандемі з двигуном працює роботизована трансмісія.

Однією з особливостей стала система LEMON DHT, яка відповідає за розподіл крутного моменту. При низькій швидкості працює виключно електродвигун, а ДВЗ виступає як генератор. Довжина Wey Latte становить 4 668 мм при відстані між осями в 2 745 мм – на недолік простору в салоні скаржитися не доведеться.

Залежно від комплектації на автомобіль встановлять колеса з діаметром 19 або 20 дюймів.

У салоні можна відзначити багатий набір електроніки – цифрова панель приладів, сучасне головний пристрій, проекційний дисплей і навіть екран в дзеркалі заднього виду.