Кросовер Honda Passport 2022 року вийшов в новому виданні TrailSport (Фото)

Оновлений Honda Passport 2022 року одержав більш міцний дизайн. Зміни починаються з передньої частини, де є новий капот з посиленою опуклістю, унікальні передні крила і новий дизайн решітки радіатора.

Honda змінила дизайн переднього бампера Passport 2022 року і встановила нові вентиляційні отвори, які направляють повітря через бампер і навколо передніх коліс, щоб поліпшити аеродинамічні характеристики.

Зміни тривають в задній частині, де Passport 2022 відрізняється більш агресивним заднім бампером зі збільшеними вихлопними трубами, кришкою причіпного пристрою і декоративною накладкою на захисну пластину. Honda також додала нові конструкції 18-дюймових і 20-дюймових коліс.

Одним з основних моментів Honda Passport 2022 року є новий варіант TrailSport. Раніше в цьому році Honda зареєструвала торгову марку TrailSport і заявляє, що Passport буде першою в новій серії моделей, що використовує цю табличку.

Новий Passport TrailSport також оснащений унікальними 18-дюймовими колесами з шинами 245/60R18 і має значки TrailSport на зовнішній стороні. Що стосується салону, він також включає шильдики TrailSport, помаранчеву контрастну строчку на рульовому колесі, дверних панелях і сидіннях, а також логотип TrailSport, вишитий на підголівниках передніх сидінь. Панель приладів має унікальну чорну хромовану окантовку.

Honda заявляє, що версії Passport TrailSport майбутнього модельного року будуть доступні з оновленнями, включаючи більш агресивні шини і налаштовану для бездоріжжя підвіску. Покупці моделі 2022 року також ще можуть вибрати її з пакетом HPD, який включає в себе іншу решітку радіатора, чорні розширювачі крил, спортивні колеса і графіку HPD на задніх бокових панелях.

Всі моделі Honda Passport 2022 року, включаючи TrailSport, стандартно поставляються з 3,5-літровим атмосферним двигуном V6 потужністю 280 к.с. і 355 Нм. Привід передається на всі чотири колеса через систему повного приводу з вектором крутного моменту і 9 АКПП.

Безліч систем допомоги водієві входять в стандартну комплектацію для всієї лінійки, в тому числі гальмівна система запобігання зіткнень з попередженням про лобовому зіткненні, система утримання смуги руху, система попередження виїзду з дороги з попередженням про виїзд з смуги руху і адаптивний круїз-контроль.

Honda Passport 2022 року почне надходити в автосалони цієї зими. Подробиці про ціни не розголошуються.