Acura повертає легендарну модель Integra (Фото)

Культовий спортивний автомобіль замінить собою седан ILX у модельному ряді Acura, преміального підрозділу компанії Honda. Молодша модель у гамі знову стане молодіжною та драйверською, як і 15 років тому. Нагадаємо, що автомобілі Honda та Acura Integra вироблялись з 1985 до 2006 року.

Сучасна Acura Integra побудована на основі моделі Honda Civic одинадцятого покоління, але це не седан, а п’ятидверний ліфтбек. У технічному плані Acura Integra уніфікована із зарядженим седаном Honda Civic Si. Під капотом новинки встановлений турбомотор об’ємом 1,5 літра, віддача якого поки не відома, але в Civic Si він видає 203 к.с.

Модель представили у жовтому кольорі, що є прямою алюзією на культову Integra Type R кінця 1980-х. Але якщо колишні моделі до Штатів привозили з Японії, то новий ліфтбек стане першою Integra американського складання. Виробництво буде налагоджено на заводі в Огайо, де вже збирають седани Acura TLX.

Прем’єру серійної моделі доведеться почекати до весни 2022 року, але доступна вона буде лише на ринках США та Канади. Коштувати Acura Integra орієнтовно буде від 30 000 доларів.


Не пропустіть