Ретро-концепт Hyundai Grandeur може отримати серійне продовження (Фото)

У першій половині листопада марка Hyundai представила модель Heritage Series Grandeur. Це концепт створений на честь 35-річчя флагманського автомобіля Grandeur. За словами представників компанії, Heritage Series Grandeur був розроблений «для демонстрації символічного значення класичного седана та пошуку джерела натхнення для дизайну майбутніх моделей».

Кутастий кузов Heritage Series Grandeur «освіжили» за рахунок параметричних фар і ліхтарів, а також колісних дисків, молдингів та дзеркал заднього виду. Салон машини виглядає набагато сучасніше: концепт-кар оснащений віртуальною комбінацією приладів і мультимедіасистемою, представлених єдиним кластером, аудіосистемою Hi-Fi, мультифункціональним рульовим колесом із вбудованим екраном.

За інформацією видання The KCB, рестомод Hyundai Grandeur може втілитися в образі сьомого покоління седана, вихід якого заплановано на 2023 рік. У наступного покоління моделі будуть не тільки версії з двигунами внутрішнього згоряння, але й з електричною силовою установкою, тому роль електромобіля може дістатись машині з дизайнерськими рішеннями від Heritage Series Grandeur.