Новий седан Genesis G90: перші фотографії

Первісток самостійного бренда Genesis готовий до зміни покоління: компанія опублікувала перші зображення нового представницького седана Genesis G90, який грає в одному класі з моделями Lexus LS, Audi A8 або BMW сьомої серії.

Як і інші сучасні моделі Genesis, новий G90 має здвоєну смужку діодної світлотехніки (включаючи повторювачі поворотників на передніх крилах). Але у седана найтонші в гамі фари: ближнє світло зроблене за технологією MLA (Micro Lens Array) для зменшення габаритів. Капот об’єднаний з боковинами для скорочення кількості роз’ємів та зазорів. Передня емблема має вигляд орнаменту, зробленого у техніці Гільош.

Одночасно зі стандартним седаном представлений довгобазний варіант, але його концепція змінена. Насамперед «довгий» Genesis G90 мав глуху центральну вставку довжиною 290 мм, а новий автомобіль зроблений за традиційною схемою, яку використовують інші виробники представницьких седанів: колісна база та задні двері розтягнуті на 190 мм, і таке збільшення не впадає в око. Подовжений G90 має розширений хромований декор та оригінальні 20-дюймові колеса.

Офіційної інформації про техніку поки немає, але під капотом виявляться різні варіанти двигунів V6. Від флагманського двигуна V8 компанія Hyundai відмовляється. Повноцінна прем’єра моделі Genesis G90 другого покоління відбудеться в середині грудня, тоді ж буде відкрито прийом замовлень у Південній Кореї та означені експортні плани.