Компанія Chery показала новий позашляховик, який може з’явитися в Україні (Фото)

Суббренд Chery з назвою Jetour представив позашляховик T-X. Новинка стане першим «справжнім» позашляховиком від Chery Holding.

Зовні позашляховик Jetour T-X нагадує модель Tank 300, Ford Bronco і Land Rover Defender. Передня частина новинки привертає увагу лінією капота, світлодіодними фарами, буквеним логотипом Jetour з підсвічуванням і хардкорним переднім бампером. Також виділяються широкі колісні арки, ручки дверей з висувним механізмом та досить маленькі бічні дзеркала.

За словами представників бренду, використання платформи Kunpeng у позашляховика Jetour дає можливість використовувати декілька варіантів оснащення. Це може бути версія виключно з ДВЗ, традиційний або послідовний гібрид, електрокар і навіть водневий автомобіль.

Наразі відомо, що T-X запропонують з інтелектуальним повним приводом та адаптивною підвіскою, що стане черговим проривом для Chery.

Нагадаємо, в Україні вже тривалий час успішно продається кросовер Jetour X70. Наразі модельний ряд бренду в нашій країні представлено саме цією моделлю автомобіля, втім незабаром, враховуючи попит на китайські авто, він може поповнитися і моделлю Jetour T-X.