Volkswagen тестує новий кросовер (Фото)

У Швеції фотошпигуни зняли на камеру нову модель марки Volkswagen. Новинку випробовують в образі дорестайлінгового Tiguan Allspace зі збільшеною колісною базою. Подейкують, що новинка буде мати електричну силову установку.

Привертають увагу бічні «спідниці» тестового прототипу Volkswagen, які, найімовірніше, служать прикриттям для батарейного блоку. Також варто відзначити збільшені центральні стійки та відсутність вихлопної системи у автомобіля. Остання обставина також свідчить, що прототип марки не є очікуваною гібридною версією наступного Tiguan.

Подейкують, що новинка німецького концерну може бути спроектована не на електричній архітектурі MEB, а на платформі MQB, що лежить в основі автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння.

Нагадаємо, у США відкликають понад 220 тисяч кросоверів Volkswagen Atlas через проблеми з проводкою бічних подушок безпеки. Як кажуть фахівці, в результаті ненадійного кріплення проводка може пошкодитися, не виключені корозія проводки, а також короткі замикання, що, у свою чергу, може негативно вплинути на швидкість спрацьовування подушки безпеки у разі ДТП.