В Україні відбулася офіційна презентація нового покоління Toyota Hilux (фото)

Один з найпопулярніших пікапів у світі – Toyota Hilux – цього року, нарешті, отримав спадкоємця, пише autocentre.ua.

Новий Toyota Hilux став менш брутальний, лінії кузова тепер плавні, а в передній частині дизайнери здорово зв’язали в одне ціле фари головного світла і решытку радіатора. Більш різноманітною стала і колірна гамма. Так, в палітрі крім традиційних для такої техніки білого, сріблястого і чорного кольору, присутній білий перламутр, синій, червоний і навіть помаранчевий колір.

В інтер’єрі відбулася революція. Мабуть, тут немає нічого спільного з минулим поколінням. Дизайн торпеди дуже стильний і міг би прикрасити не робочу конячку, якою, насамперед, є автомобіль з кузовом пікап, але і дорогий позашляховик.

Матеріали обробки стали якісніше і благородніше. Зник і високий важіль управління повнопривідною трансмісією. За включення переднього моста і понижувальної передачі тепер відповідає акуратний тумблер.

В Україні новий Hilux доступний в одній з трьох комплектацій і різниця між ними суттєва. Зокрема, базова версія Business відрізняється не тільки наповненням, але і зовнішністю. Наприклад, її просто відрізнити за незабарвленим бамперам і сталевим колісним дискам. Втім, це не стосується систем безпеки як активних, так і пасивних. Навіть найдоступніший Hilux оснащений сімома подушками безпеки, серед яких навіть «айрбег» для колін водія, системою стабілізації автомобіля і причепа.

Hilux восьмого покоління отримав абсолютно нові силові агрегати, що втратили в обємі, але що додали в потужності і економічності. Так базова версія Business оснащується виключно турбодизелем в 2,4-літра потужністю 150 к. с. і 6-ступінчастою «механікою». Топ-комплектація Legend з більш потужним 177-сильним 2,8-літровим двигуном, який доступний виключно з 6-ступінчастим «автоматом».

Вартість Toyota Hilux в початковій комплектації Business стартує з позначки 806 344 грн. За середню версію Active з механічною КП і мотором 2,4 л доведеться заплатити 854 460 грн. Більш потужний Hilux з АКП дорожче на 82 820 грн. І, нарешті, топ-версія Legend переступила позначку в мільйон гривень, на сьогодні вона обійдеться в 1054440 грн.