Nissan представив новий X-Trail (Фото)

Компанія Nissan представила у Японії кросовер Nissan X-Trail нового покоління T33.

Зовні новий Nissan X-Trail для японського ринку загалом повторює варіант для Китаю, проте в окремих виконаннях праворульна версія має нижню частину переднього бампера у власному стилі.

В основі кросовера лежить модульна платформа Renault-Nissan-Mitsubishi CMF-C. Габаритні довжина, ширина та висота нового автомобіля складають 4660, 1840 та 1720 мм відповідно, колісна база становить 2705 мм.

На японському ринку новинку запропонують лише із гібридною силовою установкою e-Power другого покоління. Вона побудована навколо 3-циліндрового бензинового турбодвигуна зі змінним ступенем стиснення – автоматика варіює її в діапазоні від 8:1 до 14:1 залежно від поточних умов їзди. Гібридна система e-Power працює за послідовною схемою, тобто ДВЗ тут не має зв’язку з колесами, а служить виключно для підзарядки тягової батареї, які живлять електричний агрегат.

Віддача бензинового турбомотора складає 140 кінських сил. базова версія має один електродвигун BM46. Цей агрегат видає 150 кВт (198 к.с.) та 330 Нм. У більш дорожчій версії кросовер комплектується системою повного приводу e-4ORCE з окремим електромотором MM48 на задній осі, що видає 100 кВт (132 к.с.) та 195 Нм.

У списку оснащення значаться цифрова панель приладів та медіасистема, розмір кожної складає 12,3 дюйми, проекційний екран на 10,8 дюйма, сидіння із водонепроникної тканини. Салон на вибір покупця може бути п’ятимісним або семимісним.