Найбільший і найпотужніший: Honda представила новий кросовер Pilot (Фото)

Компанія Honda представила четверте покоління свого кросовера Pilot. Новий автомобіль, як стверджує виробник, є найбільшим і найпотужнішим SUV за всю історію Honda.

Honda Pilot четвертого покоління, що позиціонується як сімейний SUV, отримав новий дизайн і став технологічно просунутішим за попередника. Крім того, він виявився ширшим і довшим за модель попереднього покоління. Довжина нового кросовера становить 5080 мм, ширина – 1981 мм, а висота – 1778-1829 мм (залежно від версії).

Зовні авто вирізняється масивними ґратами радіатора, що надає фронтальній частині новинки максимально брутальний зовнішній вигляд.

Зміни відбулися і в інтер’єрі. У салоні, розрахованому на 8 осіб, встановлені нові крісла, а відстань між рядами була збільшена, що додає комфорту, особливо для високих пасажирів.

Стандартно автомобіль отримав ​​7-дюймову панель приладів з аналоговим спідометром і цифровим тахометром, а також центральний дисплей такого ж розміру для управління можливостями мультимедійної системи.

Рушійною силою нового Honda Pilot став 3,5-літровий двигун V6 потужністю 289 к.с. при 355 Нм моменту, що крутить. Агрегат працює спільно з 10-ступінчастою АКПП і системою повного приводу.

У США продажі Honda Pilot четвертого покоління стартують у грудні поточного року. Ціни будуть оголошені пізніше.


Не пропустіть