Subaru представила новий компактний кросовер за $13 тисяч (Фото)

Компанія Subaru представила новий компактний кросовер Subaru REX. Новинка є перелицьованою Toyota Raize, також відомою на деяких ринках як Daihatsu Rocky.

Subaru REX став найменшим кросовером японської марки Subaru на сьогоднішній день. Від своїх побратимів авто відрізняється фірмовими ґратами радіатора, які надають кросоверу подібності до Subaru Forester.

Топові комплектації кросовера мають цифрову панель приладів, запуск двигуна з кнопки, мультимедійну систему з сенсорним дисплеєм і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto і цифрову систему клімат-контролю.

Автомобіль отримав багато інтелектуальних систем допомоги водієві. Серед них — моніторинг сліпих зон, система екстреного гальмування для запобігання зіткненням, розпізнавання дорожніх знаків, автоматичне перемикання ближнього/далекого світла та попередження про вихід зі смуги руху. Також є парктроніки, камери для кругового огляду та інтелектуальна система допомоги при паркуванні.

Рушійною силою Subaru REX є 1,2-літровий трициліндровий двигун WA-VE потужністю 88 кінських сил (113 Нм моменту, що крутить). Мотор поєднується з варіатором. Привід у кросовера лише передній.

Новий кросовер Subaru REX вже доступний для замовлення у Японії. Там його вартість стартує від 1820000 єн, що еквівалентно 13 тисячам доларів США.


Не пропустіть