Новинка від SAIC: кросовер під маркою Roewe

Китайський автовиробник SAIC продемонстрував тизери свого нового кросовера, який вийде під маркою Roewe. Повідомляється, що офіційна презентація новинки відбудеться в рамках Пекінського автосалону 25 квітня, пише dni24.com

На ринку Піднебесної кросовер Roewe з’явиться в другій половині поточного року. На сьогоднішній день компанія не надає ніякої інформації про технічні характеристики авто. Однак є відомості, що спочатку модель буде пропонуватися з бензиновим двигуном, а пізніше може вийти і версія з дизелем. Крім того, відомо, що кросовер побудований на платформі SSA і стане першим авто, що отримав унікальні дизайнерські акценти SAIC.

До речі, в подальшому, такий же стиль буде застосовуватися і на інших моделях цього бренду. Питання про появу китайського позашляховика на інших ринках, крім домашнього, поки що відкрите. Даних про вартість автомобіля на сьогоднішній день також немає. Але вся інформація буде доступною вже менш, ніж через місяць. Таким чином, розробники SAIC зберігають інтригу аж до відкриття самого автосалону в Пекіні.