Chery представила оновлений кросовер Tiggo 2 Pro. Він може з’явитися в Україні (Фото)

У Китаї розкрили зовнішність оновленого кросовера Chery Tiggo 2 Pro (на місцевому ринку модель називається Tiggo 3x). Світлини новинки та технічні характеристики виклало Міністерство промисловості КНР на своєму офіційному сайті.

Попереду у новинки з’явилися інші ґрати радіатора та фари. Ззаду автівка обзавелася новими ліхтарями, які тягнуться по всій довжині п’ятих дверей. В іншому оновлений Tiggo 2 Pro відповідає дорестайлінгової версії. Габарити: 4200 мм завдовжки, 1760 мм завширшки і 1570 мм заввишки. Колісна база – 2555 мм.

Технічна частина не змінилася. Автомобіль, як і раніше, базується на старій платформі Chery A13. Рушійною силою виступає атмосферний 1,5-літровий мотор SQRE4G15C потужністю 116 кінських сил. Максимальна швидкість – 155 км/год. Споряджена маса варіюється від 1240 до 1287 кг.

Поява нового Chery Tiggo 2 Pro у базі Мінпрому КНР може означати, що модель незабаром з’явиться на внутрішньому ринку. Цілком імовірно, варто очікувати на ринковий дебют і в Україні.

Нагадаємо, модельний ряд Chery в Україні представлений лінійкою кросоверів: субкомпактними Tiggo2 та Tiggo 2Pro, компактним Tiggo 4 та середньорозмірним Tiggo 7Pro.