Citroen представила новий кросовер Citroen C3 Aircross (Фото)

Французька компанія Citroen представила новий сімейний кросовер B-класу — C3 Aircross. Він призначений для таких ринків, як Індія, Південна Америка та країн Південно-Східної Азії. Продавати Citroen C3 Aircross планують як у п’ятимісній, так і семимісній конфігураціях.

Новий кросовер Citroen має довжину кузова 4,32 м та дорожній просвіт у 200 мм. Його дизайн виглядає злегка агресивно і в той же час виразно за рахунок високої лінії капота, фірмової оптики Citroen Y-подібної форми та потужної подвійної решітки радіатора.

У салоні є 7-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з встановленим по центру великим 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, що за замовчуванням підтримує підключення смартфонів за допомогою Apple CarPlay і Android Auto.

Новий Citroen C3 Aircross був розроблений за безпосередньої участі регіональних команд Citroen. Його виробництво налагодять у бразильському Порто-Реалі та індійському Тіруваллурі. Ступінь місцевої локалізації моделі, як стверджує виробник, сягне близько 90%.

В Україні Citroen C3 Aircross наразі недоступний для покупки.


Не пропустіть