Volkswagen Amarok: не нове покоління, а рестайлінг

Німецька марка вивела на тести оновлений пікап Amarok.

Прем’єра пікапа Volkswagen Amarok відбулася взимку 2009-2010 років, а тому багато хто прогнозував немолодій моделі швидку зміну поколінь. Втім, в світі комерційної техніки, до якої відноситься німецький пікап, машини живуть досить довго, тому Amarok чекає лише оновлення, про що свідчать знімки закамуфльованої машини, зроблені під час дорожніх тестів, пише auto.mail.ru

Як повідомляє World Car Fans, прем’єра новинки повинна відбутися влітку-восени 2016 року. Мабуть, рестайлінговий «Амарок» покажуть публіці на вантажній виставці IAA у Франкфурті, де також відбудеться дебют нового покоління фургона Crafter.

Судячи з опублікованих фотографій, рестайлінг торкнеться лише передної частини пікапа і інтер’єру. А ось змін під капотом чекати не варто – в комерційному сегменті Volkswagen продовжує робити ставку на дволітрові дизелі.

Відзначимо, що Amarok – далеко не найстарший представник вантажної лінійки Volkswagen. Так, наприклад, «каблучки» Caddy дебютували восени 2003 року, а рік тому пережили оновлення, яке німці представили як зміну поколінь . Під цим же соусом на ринок вийшов Transporter T6, що фактично являє собою оновлену машину п’ятої генерації.