Шосте покоління Hyundai Elantra презентовано в Україні

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Hyundai, компанія «Хюндай Мотор Україна» представила свіжу генерацію популярного седана Hyundai Elantra. Модель доступна у всіх офіційних дилерів марки в країні, ціни починаються від 494 тис. грн. (Діапазон вартості від $ 19 тис. до $ 24 тис.), пише motorglobe.org

Українському споживачеві запропоновані три комплектації нової Elantra. Базова Classic коштує 494 тис. грн. з 6-ступінчастою МКПП або 533,6 тис. грн. з 6-ступінчастим автоматом. Середня комплектація Comfort оцінена в 534,1 тис. грн. (МКПП) і 564,2 тис. грн. (автомат). За додаткові 24,2 тис. грн. автомобіль отримує додатковий пакет елементів безпеки (бічні подушки і надувні шторки, систему стабілізації і помічник старту в гору). Топове виконання Elagance з автоматом пропонується за 624 тис. грн.

Нова Hyundai Elantra продовжує розвивати дві фірмові конценпції. У дизайні це «струмлива скульптура», в позиціонуванні – Modern Premium – прагнення запропонувати покупцеві ряд інновацій, властивих автомобілям більш високих класів. Початкова комплектація дає достатній мінімум оснащення, а в максимальній клієнт отримує, крім іншого, систему стабілізації, 7 подушок безпеки, підігрів передніх сидінь і керма, камеру заднього виду, підтримку Bluetooth, якісну аудіосистему Infinity, панель приладів Super Vision, денні ходові вогні, світлодіодні задні і габаритні вогні.

Elantra шостого покоління трохи наростила внутрішній простір, стала тихішою і м’якшою на ходу. Структура кузова придбала більше жорсткості за рахунок більш широкого застосування високоміцних сталей (53%). Додалося солідності як зовні, так і усередині. Зі старту продажів седан завдовжки 4,57 м пропонується з мотором 1,6 л/128 к.с./155 Нм (витрата в змішаному циклі з механікою 6,6 л, з автоматом 6,9 л). Незабаром почнуться поставки дволітрового агрегату потужністю 156 к.с. (192 Нм, витрата з автоматом 7,2 л). Палітра кольорів кузова представлена ​​десятьма варіантами.