У Мережі показали перші знімки наступника Bugatti Chiron із гібридним V16

Новий гіперкар Bugatti, який стане наступником популярного Chiron, вже привернув увагу за допомогою перших шпигунських знімків, які з’явилися в інтернеті. За фотографіями можна побачити задню частину автомобіля, де відзначаються стильні задні ліхтарі, що нагадують про модель La Voiture Noire.

За інформацією, представленою на Top Gear, новинка має сучасний дизайн з новою інтерпретацією характерної C-лінії Bugatti, а також повітряні штори на передній частині, які додають автомобілю агресивності. На передній частині також помітний висувний задній спойлер, що може використовуватися як аеродинамічне гальмо.

Очікується, що наступник Chiron буде оснащений гібридною силовою установкою з 8,3-літровим V16 від Cosworth потужністю 1000 кінських сил, а також трьома електродвигунами для забезпечення повного приводу та покращеного прискорення.

Інформація про майбутню модель вже вразила потенційних покупців, і навіть до публічної прем’єри, запланованої на червень 2024 року, більшість запланованих 250 екземплярів вже розподілено серед майбутніх власників.