Jeep тестує в зимових умовах свій перший електропозашляховик Wagoneer S (Фото)

Jeep анонсував свій перший повністю електричний позашляховик Wagoneer S, який має надійти на ринок США наприкінці року. Ця дворядна модель поєднує розкіш та позашляхові можливості бренду в електричному форматі, обіцяючи зберегти традиції Wagoneer. Для перевірки своїх заяв, компанія провела тестування автомобіля в екстремальних зимових умовах Нової Зеландії, щоб підтвердити його здатність функціонувати у будь-якій ситуації.

Електромобіль Wagoneer S оснащений двигуном потужністю 600 кінських сил і розганяється до 96 км/год за 3,4 секунди. Його максимальна швидкість складає 200 км/год, а батарея ємністю 100,5 кВтг забезпечує запас ходу понад 480 км на одному заряді. Завдяки можливості примусового вимкнення переднього двигуна на шосе, автомобіль може збільшити дальність поїздки.

Зарядка Wagoneer S відбувається досить швидко: від 5 до 80% на зарядному пристрої рівня 2 за 6,8 годин або від 20 до 80% за 23 хвилини за допомогою швидкої зарядки. Всього 10 хвилин зарядки додають 160 км запасу ходу, що робить його зручним для тривалих подорожей.

Перша версія Wagoneer S, відома як Launch Edition, матиме широкий набір опцій, включаючи 64-кольорове світлодіодне підсвічування, штучну шкіру, підігрів та вентиляцію сидінь обох рядів, а також аудіосистему McIntosh з 19 динаміками. У майбутньому плануються й інші версії, такі як концепт Trailhawk.

Джерело electrek.co