Продемонстрували перші рендери відродженого Mitsubishi Pajero Mini (Фото)

Mitsubishi Pajero Mini, виробництво якого завершилося у 2012 році, може повернутися на ринок. Згідно з новими чутками, компанія планує відродити цю модель разом із більшою версією Pajero. Японський журнал Response опублікував перші неофіційні рендери нової версії Pajero Mini, а також назвав його головного конкурента.

Згідно з рендерами, новий Pajero Mini отримає сучасний фірмовий дизайн Mitsubishi, випробуваний на моделі L200/Triton. Він матиме дворівневу оптику з вертикальними блоками основного світла, X-подібну решітку радіатора, пластикові накладки на бамперах і дверях, а також додаткові задні двері та рейлінги на даху. Ці елементи створять компактний і стильний образ автомобіля.

Розробкою нового Pajero Mini, за чутками, займаються Mitsubishi та Nissan. Очікується, що він розділить платформу з Nissan Dayz та Mitsubishi eK Wagon, а також отримає передній привід замість заднього. Автомобіль оснастять атмосферним трициліндровим двигуном об’ємом 660 кубічних сантиметрів, який може мати і турбовану версію.

Прем’єра нової версії Pajero Mini очікується у 2025 році. Головним конкурентом моделі японські ЗМІ називають Suzuki Jimny, що також є популярним компактним позашляховиком.