Hyundai презентував семимісний бюджетний кросовер Alcazar (Фото)

Hyundai India презентувала оновлений Alcazar і розпочала прийом замовлень через свої дилерські центри та онлайн-портал. Бронювання коштує приблизно 300 доларів. Alcazar, доступний у чотирьох комплектаціях і з шістьма або сімома сидіннями, пропонує вибір між бензиновим і дизельним двигунами з варіантами механічної або автоматичної трансмісії.

Дизайн оновленого Alcazar запозичений у рестайлінгової Creta, але з унікальними H-подібними денними ходовими вогнями. Також оновлено решітку радіатора, бампери та 18-дюймові легкосплавні диски. Задні ліхтарі отримали H-подібний візерунок з підсвіткою, а новий сріблястий бампер доповнює зовнішній вигляд. Всього представлено дев’ять кольорових варіантів, включаючи новий Robust Emerald Matte.

Технічні характеристики залишаються незмінними: 1,5-літровий турбо-бензиновий двигун потужністю 160 к.с. і 1,5-літровий дизельний двигун на 116 к.с. Бензиновий двигун йде з 7-ступінчастою автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням, дизельний — з 6-ступінчастою автоматикою.

Hyundai оголосить ціни на Alcazar 9 вересня, але очікується невелике підвищення. Наразі вартість моделі коливається від 20 000 до 24 500 доларів за бензинову версію і від 21 000 до 25 200 доларів за дизельну.

Джерело autocarindia