MG презентувала новий недорогий кросовер ZS (Фото)

MG презентував друге покоління кросовера ZS, орієнтованого на європейський ринок. Цей B-SUV, що конкурує з моделями на кшталт Nissan Juke та Renault Captur, пропонується за нижчою ціною. Новий ZS дебютував у Європі, підкреслюючи свою головну аудиторію. Хоча бренд MG не надто популярний на китайському ринку, він став лідером з експорту, особливо в Європі, де минулого року було продано 231 тисячу автомобілів.

Інтер’єр нового ZS досить консервативний і зручний, з плоским кермом, фізичними кнопками для керування функціями та 12,3-дюймовим екраном мультимедіа. Основна увага в Європі приділена гібридній версії MG ZS Hybrid+, яка оснащена 1,5-літровим двигуном потужністю 102 к.с. і електромотором, що забезпечує загальну потужність 194 к.с. Цей гібридний агрегат дозволяє розігнатися до 100 км/год за 8,7 секунди.

Фото: mg.co.uk

Гібридна версія MG ZS працює за економічним циклом Аткінсона, що допомагає знизити витрати палива. Бензиновий двигун використовується переважно для підтримки швидкості та зарядки невеликої батареї. Всі варіанти ZS є передньопривідними, і, на відміну від попереднього покоління, електричної версії не передбачено — замість неї планується окрема модель на базі MG4.

Новий MG ZS надійде до європейських дилерів у жовтні 2024 року. Попередня ціна у Великобританії стартує від 21 995 фунтів стерлінгів, що робить його більш доступним у порівнянні з гібридними конкурентами.

Джерело mg.co.uk