Купе Bentley Continental GT вивели на випробування (Фото)

Компанія Bentley провела випробування купе Continental GT нового покоління на трасі Нюрбургринг. Прем’єра автомобіля відбудеться в другій половині наступного року. У продаж новинка надійде не раніше 2018 року, повідомляє Motor1.

Дизайн купе отримає риси концепту Bentley’s EXP 10 Speed ​​6, який був представлений в 2015р на автосалоні в Женеві. Машину оснастять новими бамперами, іншим капотом, масивними колісними арками, видозміненою оптикою і новою вихлопною системою з великими патрубками. Новинка буде побудована на модульній платформі MSB, завдяки чому значно втратить у вазі. Споряджена маса кабріолета нинішнього покоління становить 2 375 кілограмів.

У лінійку двигунів увійде 4,0-літровий бензиновий мотор V8 потужністю 400 кінських сил. Також буде доступний 6,0-літровий двигун W12 з віддачею 600 кінських сил. Пізніше кабріолет отримає і гібридну версію. До складу силової установки цієї модифікації увійде бензиновий двигун V6 з віддачею 410 кінських сил. Трохи пізніше Bentley планує представити новий Continental GT в кузові кабріолет. Прем’єра цього автомобіля відбудеться в 2018 році. Судячи зі шпигунських фотографій, за винятком м’якого верху зовні кабріолет Continental GT буде повністю повторювати однойменне купе