Aston Martin чекає глобальне поповнення модельного ряду

В майбутньому бренд Aston Martin чекає глобальне поповнення модельного ряду. Відповідну заяву зробили в керівництві компанії, уточнюючи, що виробник має намір щороку представляти громадськості по одному авто, пише actualnews.org.

Триватиме така політика Aston Martin як мінімум до 2022 року, а початок процесу покладе модель DB11. Новий спорткар офіційно дебютує в поточному році і прийде на зміну DB9. Крім того, платформа DB11 буде згодом використана в скороченому варіанті для будівництва Aston Martin Vantage. Остання модель буде представлена ​​публіці в 2017 році. Розробкою турбомотора на 4.0 літра займеться компанія Mercedes-Benz. Роком пізніше, як обіцяє розробник, світ побачить нове покоління Vanquish. Купе обзаведеться мотором V12, а його потужність складе близько 820 “конячок”. Через три роки британський концерн приступить до роботи над новим кросовером DBX.

Що ж стосується моделі Rapid Aston Martin, то вона більше не буде випускатися, оскільки її замінять два нових седана. Розповіли в концерні і на планах через сім років. За словами виробника, тоді почнеться робота над втіленням концепту AM-RB 001, який є средньомоторним суперкаром.