На тестах знову помітили новинку від Jeep (Фото)

Американський автовиробник Jeep підготував новинку для автосалону в Лос-Анджелесі. Однак, окремі частини нового позашляховика вже були розсекречені і виною тому всюдисущі Фотошпигуни. І хоча цілком автомобіль ще продемонстрований не був, але окремі його елементи стали надбанням громадськості.

Новий позашляховик повинен буде змінити дві старі моделі: Compass і Patriot. Позашляховик був знятий на фотокамеру на дорогах Бразилії, де він знімався для реклами. Фото дає можливість зрозуміти, що зовні новинка буде мати спадкоємність від своїх старших братів: Cherokee і Grand Cherokee. Однак на цьому всі подібності і закінчуються.

Платформа нового кросовера буде взята у Renegade. Швидше за все, двигуни також будуть запозичені у братів по марці. Так, ходять чутки, що в моторній гамі будуть присутні бензинові і дизельні мотори об’ємом 2 літри, які агрегатуються з 9-ступінчастою АКПП. Можливо, буде запропонована і стандартна модифікація з подолання бездоріжжя Trailhawk. Правда, всі стандартні версії будуть мати привід тільки на передні колеса.

Ім’я новинки поки не розголошується. Одні джерела стверджують, що залишиться колишня назва Compass. Так заявляє один з фотографів, який розгледів шильдик з назвою на багажнику авто. Виробляти позашляховик збираються в Бразилії, де і відбудеться його презентація на публіці. Всьому світу новинка буде продемонстрована на міжнародній автовиставці в Каліфорнії.