Mercedes представив Smart ForTwo Brabus TG 2016

Mercedes представив Smart ForTwo Brabus TG 2016. Німецькі автомобілебудівники показали громадськості своє нове дітище – «підігрітий» компактний хетчбек, який вже в цьому році з’явиться на європейському ринку, але виробник поки не озвучує ціну транспортного засобу, пише vistanews.ru.

Німецька машинобудівна компанія Mercedes представила оновлений Smart ForTwo Brabus TG 2016-го модельного року. «Підігрітий» компактний хетчбек змінився як зовні, так і в питанні силової складової.

Оновлений Smart ForTwo Brabus TG 2016 отримав додаткові фари, що розмістилися в нижній частині бампера, а також денні ходові вогні. Крім цього, кузов транспортного засобу отримав сувору колірну палітру білих і темних відтінків.

Виробник встановив в Smart ForTwo Brabus TG 2016 шкіряні крісла, а також великий дисплей на передній панелі, який показує картинку з відеокамери, наявної на кормі хетчбека, а також дані інформаційно-розважальної системи. Крім цього, деякі функції автомобіля регулюються за допомогою просунутого рульового колеса.

Оснащується Smart ForTwo Brabus TG 2016 трициліндровим двигуном, що працює на бензині. Продуктивність агрегату становить 107 кінських сил. З ним в тандемі функціонує автоматична трансмісія, подробиці якої зараз не повідомляються, але відомо, що з таким мотором компактний хот-хетч набирає свою першу “сотню” за 10 секунд.