Great Wall показав «розкішний, але доступний» кросовер (Фото)

Китайська компанія Great Wall офіційно представила першу моделі нового преміум-бренду Wey

Нагадаємо, на автосалоні, який приймає китайський Гуанчжоу, вельми пристойна площа виявилася віддана невідомої марки WEY. Як повідомлялося раніше, це – новий підрозділ концерну Greаt Wall, яке займеться випуском преміум-лінійки моделей. «WEY і Greаt Wall – це як Lexus і Toyota», – пояснювала китайська преса.

І ось під маркою WEY представлені прототипи «розкішних, але доступних» кросоверів під індексами W01 і W02, які незначно відрізняються оформленням салону і екстер’єру. Найближчим часом моделі повинні встати на конвеєр і «коштувати дешевше, ніж японський преміум».

Цікаво, що представники новоствореної марки не розкрили ніяких технічних подробиць (повідомляється лише, що один з кросоверів буде гібридним), зате досить докладно розкрили списки оснащення і заявили, що незабаром «ВЕЙ» стане «інноваційним брендом, який випускає електромобілі і безпілотники».

Що стосується моделей W01 і W02, вони отримають просунуті системи безпеки (адаптивний круїз-контроль, стеження за розміткою і тому подібне), 12,3-дюймову електронну панель приладів, акустику Infinty, світлодіодну оптику, панорамний дах і можливість управління деякими функціями зі смартфона.