Компанія Mercedes-Benz оновить моделі C-Class

Компанія Mercedes-Benz представила останнє покоління сімейства C-Class близько 3-х років тому, і тепер німецький концерн задумався про оновлення цього модельного ряду. З чуток, основну увагу виробник приділить оформленню внутрішньої частини автомобілів.

Про появу нових модифікацій C-Class свідчать нещодавно опубліковані знімки, на яких зображений універсал, який вийшов на дорожні випробування. Автомобіль лише частково позбавлений зовнішнього камуфляжу, що прямо вказує на те, де будуть проведені основні зміни. Це означає, що після оновлення C-Class збереже свою колишню зовнішність.

В інтер’єрі з’явиться ряд нових мультимедійних рішень. Зокрема, мова йде про тачпад, встановлений на центральному тунелі. Відповідно, виробник запровадить в C-Class нову мультимедійну установку.

Про лінійці двигунів і про зміни, які вона може зазнати, поки нічого не повідомляється. Згідно неперевіреної інформації, компанія Mercedes-Benz планує оснастити сімейство новим 2-літровим турбованим мотором, доповненим електросистемою на 48 В. Про технічні характеристики цієї установки також нічого невідомо. З чуток, її потужність досягне 270 к.с.

Дебют оновленого C-Class намічений на 2-у половину поточного року. Спочатку на ринок надійде седан, а через кілька місяців покупцям запропонують універсал. Через рік очікується поява кабріолета і купе тієї ж серії.