Компактний кросовер Volvo XC40 помічений в серійному кузові

Розробники з Volvo вивели на зимові тести новий компактний кросовер Volvo XC40. Повідомляється, що виведений на тести закамуфльований прототип оснащений серійною версією кузова.

Свіжі шпигунські знімки нового Volvo XC40 з’явилися на сторінках зарубіжного автомобільного видання Carscoops. Як повідомлялося раніше, модель створена на основі представленого раніше концепту Volvo 40.1 Concept. Новинка буде побудована на базі модульного шасі CMA, яке пізніше ляже в основу моделей S40 і V40.

Судячи з опублікованих знімків, новий кросовер Volvo XC40 отримав фірмову решітку радіатора з вертикальними перетинами, а також передню світлодіодну оптику типу Thor’s Hammer. Також слід зазначити габаритні вогні, які багато в чому відрізняються від аналогічних елементів попередніх моделей.

Моторну гамму новинки, як очікується, складуть як бензинові, так і дизельні двигуни. Як повідомлялося раніше, «молодшим» мотором в лінійці стане рядний 1,5-літровий з трьома циліндрами. Не виключено, що пізніше моторну гамму поповнять і гібридні двигуни. Згідно інсайдерськими даними, новий Volvo XC40 буде представлений публічно вже восени нинішнього року на спеціальному заході в шведському місті Гетеборг.