Компанія Mercedes-Benz розсекретила кабріолет E-Class

Німецький бренд Mercedes-Benz представив оновлений кабріолет Mercedes-Benz E-Class. Публіці модель презентують на автосалоні в Женеві 7 березня нинішнього року.

Варто відзначити, що оновлені кабріолет Mercedes-Benz E-Class став відчутно більший попереднього покоління. Довжина новинки досягає 4 826 мм, ширина і висота складають 1 860 і 1 428 мм відповідно, а розмір колісної бази досяг позначки 2 873 мм. Також на 102 мм збільшився простір для ніг пасажирів заднього ряду.

М’який складаний верх нового Mercedes-Benz E-Class може бути виконаний з тканини чорного, темно-червоного, коричневого і темно-сірого кольорів. Дах може складатися і розкладатися за 20 секунд при швидкості не більше 50 км/год, а об’єм багажника при складеному даху дорівнює 310 літрам.

Що стосується технічних характеристик, двигуни кабріолета Mercedes-Benz E-Class аналогічні моторам купе. Європейська версія новинки запропонована з 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 184 або 225 кінських сил, а також 3,0-літровим V6, який здатний генерувати 333 «конячки».

Дизельна лінійка 2,0- і 3,0-літровими моторами, потужність яких становить 194 і 258 кінських сил відповідно. В ролі трансмісії виступає «автомат» 9G-Tronic, а система повного приводу 4Matic запропонована в якості опції. У список оснащення нового Mercedes-Benz E-Class входить пневматична підвіска Air Body Control, система Airclap, а також функція обігріву в зоні голови і шиї AirScarf. Нагадаємо, появу нового кабріолета Mercedes-Benz E-Class на автосалоні в Женеві було анонсовано кілька днів тому.