Компанія Rolls-Royce представить діамантовий седан

На Женевському автомалоні представлять автомобіль, кузов якого пофарбований фарбою з домішками алмазного порошку, пише znaj.ua.

Якщо раніше деякі багатії демонстрували свої статки, катаючись на автомобілях, покритих золотою фарбою, то тепер з’явилися ті, кому цього здалося замало, і вони пішли далі.

Унікальний седан Rolls-Royce Ghost, покритий фарбою і подрібненими алмазами, виготовлений на замовлення клієнта, ім’я якого не розголошується, представлять на Женевському автосалоні, передають зарубіжні ЗМІ. Є припущення, що коштовний автомобіль поїде в одну з арабських країн.

Люксова модель відрізняється забарвленням кузова Diamond Stardust з домішками алмазного порошку, покритим додатковим шаром прозорого лаку.

Щоб нанести дорогоцінну фарбу на автомобіль, виробникам знадобилося два дні. Усього ж процес покриття машини зайняв шість днів.

Салон седана оброблений поєднанням чорної і сірої шкіри. Відповідно до уподобань клієнта виробники підібрали спеціальний шпон для дерев’яних панелей і унікальне оформлення вбудованих годинників.
Скільки коштує такий автомобіль, наразі не повідомляється.