Genesis випустив спецверсію седана G90

Корейський преміальний бренд Genesis, який входить в структуру компанії Hyundai, випустив спеціальну версію флагманського седана під назвою G90 Special Edition.

На спеціальному заході, який відбувся в Південній Кореї, суббренд концерну Hyundai представив нову модифікацію седана Genesis G90 -Special Edition. В першу чергу, новинка відрізняється від стандартного виконання Genesis G90 зовнішнім дизайном. Зокрема, кузов машини отримав двокольорове виконання: нижня частина автомобіля пофарбована в білий колір, а верх з капотом пофарбований в чорний відтінок.

Машина отримала в оснащення три бензинові мотори. Перший – двигун з робочим об’ємом 3,3 літра, який здатний видавати 315 «кінських сил». Другий 3,8-літровий мотор має продуктивність 370 «конячок» і третій силовий агрегат має 5-літровий об’єм циліндрів, його потужність становить 425 к.с. У парі з зазначеними «двигунами» буде працювати 8-швидкісна автоматична коробка передач. Також покупець зможе вибрати новинку з заднім або повним приводом.