Китайці випустили крос-купе в стилі VW Touareg (Фото)

Zotye T600 Coupe – китайська “версія” Туарега з люксовим салоном і потужними моторами

Китайська компанія Zotye, яка скандально відома як автовиробник клонів, виводить на ринок нову модель – Zotye T600 Coupe. Новинка являє собою купеподібний кросовер, передня частина якого “злизана” з актуального Volkswagen Touareg.

Zotye T600 Coupe – ця третя версія моделі T600. Дві інші модифікації також в якійсь мірі є копіями: базовий варіант нагадує вищезгаданий Туарег, а версія Sport – Range Rover Evoque.

Крос-купе Zotye T600 Coupe “отримало” від VW Touareg радіаторну решітку з трьома поздовжніми ребрами, оптику і бампер. В іншому ж новинка оформлена оригінально: профіль, корми і салон у неї свої, причому відрізняються вони і від двох інших версій.

Цікавий Zotye T600 Coupe ще й тим, що його інтер’єр – це суцільна розкіш. Тут шкіряна обробка, віртуальна приладова панлеь, трьохзонний клімат, вентиляція передніх крісел і індукційний зарядний пристрій для гаджетів. Плюс до цього, в арсеналі авто панорамний верх. Непогано, як для китайця.

Оснащується Zotye T600 Coupe тільки турбованим мотором. Це 1,5-літровий мотор на 150 сил і 180-сильний двигун об’ємом 2,0 л. Трансмісія – механіка або робот, привід – тільки передній.

https://www.autocentre.ua/