На тестах помітили Volkswagen Touareg нового покоління

У Китаї на дорогах громадського користування фотошпигуни змогли «зловити» позашляховик Volkswagen Touareg нового покоління, який проходить фінальне тестування.

Модель змогли засікти під час проходження ходових випробувань. До речі, китайський Touareg закутаний в камуфляжну плівку, але ж раніше новий автомобіль вже не раз помічали в Південній Африці і Європі зовсім без маскування.

Третє покоління автомобіля Touareg побудовано на глобальній модульній архітектурі MLB EVO, яка запозичена у моделі Audi Q7, Porsche Cayenne, а також Lamborghini Urus. Серійний випуск автомобіля почнеться в листопаді нинішнього року.

Відзначимо, що дизайн автомобіля виконаний в стилістиці концептуальної моделі VW T-Prime GTE. У рух новий позашляховик буде приводитися 6-циліндровим 3,6-літровим атмосферним двигуном або 3,0-літровим турбодизелем, який видає 218 сил.

Крім того, буде запропонована гібридна версія автомобіля, який оснащується 3,6-літровим 276-сильним бензиновим мотором і двома електродвигунами продуктивністю 54 і 114 сил, розташованих на осях автомобіля. Сумарна віддача цієї установки складає 355 к.с. У парі з двигуном працюватиме шестиступеневий робот DSG, а також система повного приводу.