У Мережу потрапили шпигунські фото відродженого Ford Bronco

Передбачається, що позашляховик, датою дебюту якого значиться 2020 рік, буде побудований на базі пікапа Ford Ranger нового покоління.

Судячи з фотографій, які опублікувало видання Motor1, прототип моделі вже проходить дорожні випробування. На кадрах, як запевняє видання, саме Ford Bronco. Передбачається, що позашляховик отримає двигун EcoBoost з шістьма циліндрами, об’ємом 2,7 л і потужністю 325 к.с.

Раніше повідомлялося, що Ford замовив дослідження третього за рахунком варіанту дизайну машини. Зокрема, неназваний інженер Ford зазначав у розмові зі ЗМІ, що американський виробник незадоволений тим, як виглядає машина зараз, вважаючи, що в нинішньому вигляді він занадто схожий на Wrangler.

Нагадаємо, що американський офіс компанії Ford підтвердив повернення моделі Bronco на глобальний ринок на початку січня цього року. На початку 2017 року представники марки обіцяли, що позашляховик буде продаватися не тільки на американському, а й на інших ринках, де є «любителі гострих відчуттів, які шукають пригод за межею міста».