Hyundai опублікував перші зображення гібрида Ioniq

Нові тизери концепткара Hyundai Ioniq ще раз підтвердили той факт, що новинка зацікавить автолюбителів не тільки великим числом інноваційних рішень в технічному плані, але і приверне увагу своєю оригінальною зовнішністю, яка поєднується з відмінними характеристиками аеродинаміки, пише corpomir.ru.

Корпорація Hyundai Motor Company повідомила, що Ioniq буде першою моделлю, яка отримає 3 версії силових агрегатів: перший варіант гібрида – з 1,6-літровим мотором і електродвигуном, другий варіант гібрида – з можливістю зарядити акумулятори від побутової розетки, і повністю електричну версію.

Крім переваги в екологічності, новий прототип Ioniq буде відрізнятися і хорошими аеродинамічними показниками.

В інтер’єрі авто також можна помітити продовження загальної концепції, якої дотримувалася компанія при розробці зовнішнього вигляду: плавні лінії, ясне розміщення елементів управління на інтуїтивному рівні і простота. Варто відзначити, що навіть деталі в салоні виготовлені з повністю нешкідливих матеріалів.

Перша замальовка концепту була презентована на початку цього місяця, нові тизери складають ще більше уявлення про новий Ioniq. Вперше цей гібридний концепткар представлять на початку наступного року в Південній Кореї, а світову прем’єру новинки автолюбителі можуть очікувати навесні в Женеві.