Ти такого ще не бачив: Представлений шестиколісний позашляховик Rolls-Royce

Британська люксова марка Rolls-Royce тільки готує свій перший SUV до дебюту, проте ентузіасти вже зараз розмірковують над тим, як він буде виглядати, і які модифікації він може отримати. Наприклад, напередодні в інтернеті з’явилися рендери, в яких представлений шестиколісний позашляховик Rolls-Royce.

Йдеться про скетчі, представлені незалежним індійським дизайнером, що працює під псевдонімом Vivek. На думку ентузіаста, шестиколісний позашляховик Rolls-Royce має шанси здобути популярність на ринку, як це було з німецьким Mercedes-Benz G63 AMG 6×6. Художник вважає, що британський автомобіль з такою колісною формулою зацікавить заможних клієнтів на Близькому Сході.

Індійський дизайнер зазначає, що Близький Схід є регіоном, в якому затребувані надійні автомобілі, здатні пересуватися в складних дорожніх умовах, що не є рідкістю в арабських країнах. Саме тому ентузіаст представив саме шестиколісний позашляховик Rolls-Royce. Як британські машинобудівники відреагують на роботу художника, поки не ясно.

Тим часом, розробка першого позашляховика Rolls-Royce триває, і автомобіль вже побував на дорожніх випробуваннях, на що вказують фотографії автомобільних папараці. Очікується, що машина дебютує протягом наступного року.