Новий Renault Zoe представлений офіційно

Французький автовиробник Renault вирішив додати потужності моделі Zoe, оснащеної електричним мотором. Новинку покажуть публіці вже в початку наступного місяця в рамках автовиставки в Женеві.

Замість колишніх 93 «конячок» електродвигун Renault Zoe стане розвивати 110 к.с., в той час як максимальний крутний момент не зміниться і дорівнюватиме 225 Нм. Новий автомобіль зможе прискорюватися до 100 км/год з місця за 11,4 секунди, а максимальна швидкість складе 135 км/год.

Більш потужний варіант виконання електрокара під назвою Renault Zoe R110 отримає літій-іонні акумулятори, ємність яких дорівнює 41 кВт/год. Поповнити запас таких батарей до 80% можливо за 1 годину 40 хвилин. У зимових умовах модель долає до 200 кілометрів шляху без підзарядки, а влітку запас ходу збільшується до 300 кілометрів.

Новинка також може похвалитися мультимедійною системою R-Link, яка підтримує Android Auto. Французькі дилери бренду почнуть приймати попередні замовлення на Renault Zoe R110 вже в березні нинішнього року, трохи пізніше більш потужна версія електрокара з’явиться і на інших ринках.