Mercedes-Benz представить в Женеві найпотужнішу версію пікапа X-Class

Mercedes-Benz X-Klasse – Ausstattungslinien POWER und PROGRESSIVE Mercedes-Benz X-Class – Design and equipment lines POWER and PROGRESSIVE

Компанія Mercedes-Benz привезе до Женеви «топову» версію пікапа X-Class, оснащену 6-циліндровим дизельним агрегатом. Автомобіль Mercedes-Benz X-Class 350d 4Matic представлять 6 березня, він стане однією з найпотужніших і дорогих моделей бренду.

Під капотом Mercedes-Benz X-Class 350d 4Matic встановлений турбодизельний агрегат об’ємом 3,0 літра продуктивністю 258 кінських сил, він працює на пару з автоматичною трансмісією на 7 діапазонів. Даний двигун розроблений фахівцями компанії Mercedes-Benz, а попередні модифікації були оснащені силовими агрегатами від Nissan.

Хоча для вантажного позашляховика динамічні характеристики не так вже й важливі, але у нового пікапа вони вражаючі, до першої «сотні» автомобіль набирає розгін за 7,9 секунди, а його максимальна швидкість складає 205 км/год.

Пікап Mercedes-Benz X-Class 350d 4Matic оснащений системою повного приводу з трьома режимами. Кліренс у автомобіля становить 222 мм, завдяки чому він зможе подолати брід 0,6 метра. На європейський ринок пікап Mercedes-Benz X-Class 350d 4Matic виведуть в середині 2018 року.