Опублікували перші знімки салону BMW X7

У Мережі з’явилися знімки салону автомобіля BMW X7, «здобуті» фотошпигунами. Експерти відзначають, що оформлення головної панелі не відрізняється оригінальністю, так як вже використовувалося в інших моделях автоконцерну.

Компанія BMW займається розробкою флагманського кросовера X7, офіційна презентація якого очікується не раніше листопада 2018 року. Однак найбільш дорогих і технічно складних моделей з лінійки брендових позашляховиків вже проходить перші випробування.

Фотошпигуни змогли отримати знімки салону BMW X7. Судячи з фотографій, розробники не утрудняли себе зміною звичного для багатьох автомобілів компанії дизайну головної панелі, зустрічається в кросовері X3, машинах Series і 7 Series.

У BMW X7, як і в зазначених моделях, встановлено гладке кермо з розміщеними на ньому кнопками. Оригінальністю не відрізняється і чорна центральна консоль, а також цифрова передня панель з ідентичною ручкою регулювання Infotainment. Цілком можливо, за півроку, що залишилися до дебюту автомобіля, виробник внесе корективи.


Не пропустіть